Vem och Var är vi?

Rydholms Modehus har alltid legat i samma hus vid Kyrkan i Varberg sedan 1920-talet, Kyrkogatan 20. Företaget är ett typiskt familjeföretag i fjärde generationen, där dottern till grundarens dotter nu driver butiken! Grundaren Carl – Johan Rydholm började med en textilbutik i Varberg ca 1920, 2015 har butiken funnits i ca 95 år.

Carl – Johans båda barn Märtha och Paul kom att gå i hans entreprenörsanda.
– Dottern Märtha har utvecklat Rydholms Modehus till vad den är idag, en renodlade klädbutiken för den modemedvetna kvinnan – som kräver lite mer i vardagen, vardagslyx. Nu driver Märthas döttrar butiken och fjärde generationen arbetar också i butiken.
– Sonen Paul har utvecklat världskända varumärken som Tenson och Taiga. Taiga ägs och drivs idag av ett av Pauls barn.

Kontakta oss

Vi har olika aktiviteter med er kunder, oftast är de lokala modevisningar där våra kunder visar våra kläder på sig själva. Fantastiskt trevligt och givande, friheten att prova något man inte vågat tidigare ger härliga effekter hos både mannekänger och publik! Vi har givetvis öppet alla långtorsdagar på sommaren.

Vad du än söker och funderar på kom in till oss. Vi hjälper dig i butiken, visar olika kombinationer och nyheter som vi regelbundet hämtar hem från bla. Paris.

Vi har mycke kunder runt om i landet som besöker oss varje år regelbundet. Vi har även möjlighet att leverera varor med post och arbetar för att bli bättre på de.

 

Monday

10 - 18 Välkommen

Tuesday

10 - 18 Välkommen

Wednesday

10 - 18 Välkommen

Thursday

10 - 18 Välkommen

Friday

10 - 18 Välkommen

Saturday

10 - 15 Välkommen

Välkommen in i butiken för att känna och prova, med hjälp av våra serviceinriktade personal som ditt personliga stöd i stl (34) 36-48 (50), färger och former!

LÅNGTORSDAGAR öppet till 21! Gäller bara under sommaren, från midsommar till 1a veckan i aug.

Vi tillämpar följande: 

  • * Öppet köp 3 dagar och bytes-rätt 7 dagar.
  • * Ej Byte: Rea-varor accessoarer, intimvaror!
  • Klubbmedlemmar får del av våra nyheter, erbjud-anden och extrarabatter per sms, mail eller post.

Maila oss!

Har du en fråga om vad vi har, om vi kan beställa eller skicka något. Hör av dig!

INFO@rydholmsmode.se

 

RING OSS: 0340- 100 06